Företag

Vi har många duktiga företagare i byn som vi är väldigt stolta över.

Tords motorservice 

Mitt i byn på Norra har vi världens bästa skoterhandlare. Tords är ett familjföretag i andra generationen under kraftig expansion.

Kontakt:

https://www.tordsmotorservice.com/

https://www.facebook.com/tordsmotorservice/

Juhlins Lantbruk 

Här och närproducerat i ett. Jullarnas fina kor levererar mjölk till Norrmejeriet som är ett självklart val för alla Bredåkersbor. Jullarna själva håller stora arealer bredåkersmark i fint fint skick genom att bruka jorden så som den brukas bör

Team Kjellin Mining & Entreprenad 

Med ett 60-tal anställda och 30 maskiner är Team Kjellin fullt sysselsatta att tillsammans med BDX Företagen AB driva LKAB:s dagbrott i Leveäniemi, Svappavaara där järnmalm utvinns.

Kontakt:

https://www.facebook.com/teamkjellin/

Bredåkers gräv 

I komatsun PW 140 hittar ni rutinerade grävmaskinisten Niklas som efter lång och trogen tjänst tog steget och blev egen. Niklas färdigheter har ofta gagnat Bredåker.

Bredåkers entrepenad 

Med många järn i elden tuffar Bredåkers entrepenad på som tåget. Trots många olika uppdrag är Henrik en kraft att räkna med när något ska uträttas.

Kontakt:

https://www.facebook.com/bredakerentreprenad/

Älvdalens begravningsbyrå

Älvdalens begravningsbyrå är den personlig begravningsbyrån som verkar i boden och jokkmokks kommun. Med lyhördhet och stor proffesionalism kan man lita på att Åsa och Lars är trygga händer att hålla i kämpiga stunder.

Kontakt:

http://www.alvdalensbegravningsbyra.se/

Palmgren Trädfällning

Urkraften Andreas fäller träden du inte själv ska ge dig på, han skottar tak, flisar och forslar bort allt en trädfällning lämnar efter sig. Han är grym på att sladda skoterled och pyssla om vår badplats också.

Kontakt:

https://www.facebook.com/palmgrentradfallning/

Långströms Lantbruk 

Också Långströms är mångssysslare ut i fingerspetsarna. Dagligen kämpar de för en levande landsbygdd. Varje år till jul levererar de den godaste julskinkan, Bredåkerskinkan!

Kontakt

https://www.facebook.com/LangstromsLantbrukEntreprenad/

Enbergs entrepenad

Vi skryter om Enbergs entrepenad som har största delen verksamhet i Boden med onejd och växer stadigt med en smällande maskinpark. Bröderna Björn och Markus har rötterna i Bredåker. Markus har vi fått behålla och tur är det då han ser till att hålla snöfritt på många vägar i byn.

 

Vill du synas här med din verksamhet eller skryta om någon som borde vara med ? Skicka ett mail men information till bredakersgruppen@gmail.com

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close